خدمات
- مشاوره، جانمایی و طراحی انواع آسانسور اعم از کششی (گیربکسی– گیرلس– روملس)، هیدرولیک (مستقیم و غیرمستقیم)، خودروبر، بالابرهای کارگاهی، رمپ و پله برقی
- بازسازی و استاندارد سازی (به روز رسانی) آسانسورهای قدیمی
- خدمات راهبردی انواع آسانسورها
- محاسبات لازم قبل و بعد از نصب (محاسبات معمولی مورد نیاز استاندارد و محاسبات 2000 مخصوص سیم بکسل های با قطر کمتر از 8 میلیمتر) و محاسبات جدید
- طراحی و ساخت انواع کابین های پیچ و مهره ای MDF استیل و تمام استیل مقاوم، شیک و متفاوت
- طراحی و ساخت انواع یوک های پیچ و مهره ای وزنه و کابین
- طراحی و ساخت انواع شاسی موتور پیچ و مهره ای
- طراحی و ساخت سازه های پیچ و مهره ای آهنکشی
تعداد زیادی آسانسور در سالهای قبل (بیش از 40 سال قبل) در ایران نصب گردیده که بنا به اینکه اخذ گواهی آسانسور (گواهیاستاندارد) در ایران مطرح نبوده، هم اکنون فاقد گواهی ایمنی بوده و نیز فاقد اکثر شرایط اخذ استاندارد، از جمله شرایط لازم الکتروموتورها، ترمز ایمنی ( پاراشوت) ، گاورنر، قفل ها، شرایط چاه، چاهک و موتور خانه و ……که علیرغم عملکرد خوب و قابل قبول بعضی از آن ها ( منحصرا آسانسورهایی که سرویس و نگهداری مطلوب داشته اند) ، لازمست، بعضا تعویض و یا اصلاح گردیده، استاندار سازی شود.
لذا جهت اخذ گواهی استاندارد، بعد از انجام کلیه عملیات استاندارد سازی، اعم از موارد فنی و آسانسوری و یا موارد بنایی و ساختمانی، باید مدارک مشروحه ذیل از مالک ( کارفرما) اخذ و توسط شرکت آسانسوری ذیصلاح در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور ثبت نام گردیده، ضمن ارسال مدارک لازم به شرکت بازرسی تعین شده، و واریز حق الزحمه بازرسی توسط کارفرما، بازرس در معیت یکی از پرسنل فنی شرکت نصاب، بازدید اول را انجام میدهد. بعد از بازدیدهای لازم در دفعات مختلف و تایید فنی ( عدم مشاهده موارد مغایر با استاندارد ) توسط بازرس، مدارک تکمیلی تهیه و به شرکت بازرسی ارسال و بعد از تایید مدارک جدید توسط دفتر مرکزی شرکت بازرسی، گواهی ایمنی صادر، و همراه نامه ای با عنوان شهرداری منطقه مربوطه، تحویل شرکت نصاب میگردد0
مدارک اولیه لازم :
1-اصل و کپی پروانه ساختمان
2-کپی کارت ملی مالک (پشت ورو ) و یا وکیل قانونی مالک
3- کپی فیش برق سه فاز
4-کد پستی پروژه
5-شماره تلفن ثابت مالک
6- شماره تلفن همراه مالک
7- فرم تاییدیه مهندس ناظر ساختمان (فرم شماره 5 استاندارد ) در صورت لزوم
مدارک تکمیلی:
8- نقشه و محاسبات لازم(انجام شده توسط شرکت نصاب)
9- قرارداد سرویس و نگهداری (با اعتبار حداقل یک سال از زمان صدور گواهی ایمنی)
10 – بیمه مسئولیت مدنی استفاده کنندگان از آسانسور ( با اعتبار حداقل یک سال از زمان صدور گواهی ایمنی )
توضیح : به جهت طولانی شدن پروسه اخذ استاندارد، معمولا قراردادهای سرویس و نگهداری و بیمه را 15 تا 18 ماهه تهیه میکنیم.
بعضی از مواردی که نشان دهنده این است که کابین شما نیاز به بازسازی و نوسازی دارد:
1 . صداهای ناهنجار در هنگام حرکت که احتمالا ناشی از دفرمه شدن کابین میباشد.
2 .شکستن سنگ کف ، خط و خشهای روی دیواره های کابین ، و از کار افتادن شستی ها و…..
که جهت بازسازی، بعد از اطلاع و درخواست شما نیروهای فنی شرکت در بخش کابین، پروژه شما مورد بازید قرار داده، گزارش خود را به مدیریت شرکت ارئه میدهند، سپس با دعوت از جناب عالی و مشاوره در خصوص موارد آسیب دیده و نوع تزئینات، عقد قرار داد نموده و اجرا آن در نوبت کاری قرار خواهد گرفت.
بدیهی است بعد از ساخت و نصب آن و راه اندازی مجدد، آسانسور طی صورت جلسه ای به جناب عالی تحویل داده خواهد شد.
یک سرویس و نگهداری خوب و حرفه ای میتواند عمر سیستم و آسانسور شما را نه تنها در حد نرمال بلکه بیش از حد معمول هم افزایش دهد . و یک سرویس و نگهداری غیر حرفه ای و بدون صلاحیت لازم ، براحتی می تواند عمر اسانسور شما را چندین برابر تقلیل داده کوتاه نماید.
بنا براین شایسته است در انتخاب شرکت ذیصلاح ، جهت سرویس و نگهداری وسواس به خرج داده ، با دقت عمل نماییم .
گردش کار : بعد از هماهنگی شما با شرکت ، سرویس کاران ما در اسرع وقت از محل بازدید نموده گزارش خود را ارئه میدهند که با دعوت از جنابعالی و بنا به نوع ، مشخصات و مکان ساختمان ، عقد قرار داد سرویس و نگهداری اسانسور مورد نظر انجام میگیرد.
بنا به قرار داد منعقده ، بازدید های ماهانه و سرویس های مربوطه انجام و در موارد بروز خرابی ، با اطلاع دادن به سرویس کار توسط جنابعالی ، عوامل فنی شرکت در پروژه حاضر و نسبت به رفع خرابی حادث شده ، اقدام می نمایند.
قابل ذکر است سما آسانبر در زمینه آموزش و برگزاری دوره های آموزشی آسانسور در سطوح مختلف دارای رزومه مطرحی بوده، و مهم اینکه اصل ارتقاء سطح مهارت فنی و فرهنگ صحیح نصب و پشتیبانی را در سرلوحه اهداف خود قرار داده است.
از جمله دوره های برگزار شده توسط این شرکت :
- دوره آموزشی دو روزه (16 ساعته) تفاوت های ویرایش جدید استاندارد (تجدید نظر اول) در سال 1395
- پنج دوره تئوری و عملی یک روزه بنا به دعوت سازمان آتش نشانی یزد، برای پرسنل آتش نشانی در مرکز آموزش آتش نشانی یزد، در سال 1396
- یک دوره دو روزه بنا به دعوت سازمان مدیریت استان با هماهنگی اداره کل استاندارد، در سالن اجتماعات سازمان مدیریت، در سال 1397
سرویس و نگهداری
بعد از هماهنگی شما با شرکت، سرویسکاران ما در اسرع وقت از محل بازدید می کنند و پس از عقد قرار داد سرویس آسانسور منزل مسکونی یا سرویس آسانسور ساختمان های اداری و سرویس آسانسور بازرگانی و یا سرویس آسانسور مراکز بهداشتی و درمانی واقع در محلات شمالی تهران به صورت ماهانه به آسانسور این ساختمان ها سرکشی کرده و بازدید مقطعی انجام میدهند.
در این بازدید ها سطوح روغن و روانکار ها مهار شده و نشتی آنها چک می شود و بخشها قطعات مورد نیاز روغن کاری و گریسکاری میشوند. درها رگلاژ شده و لول طبقات کنترل و تنظیم می شود. قطعات مکانیکی متحرک آچارکشی میشوند و از لحاظ لقی صدا و یا لرزش اضافه کنترل میگردند.
فن ها مهار و تمیز میشوند. تابلو فرمان کنترل و رسیدگی میشود. کلیه سنسور ها و قطعات ایمنی کنترل میشوند. ترمز ها تنظیم می شوند و پاراشوت و گاورنر کنترل میگردد. سیم کشی ها و تراول کابل ها به لحاظ اتصالی یا خوردگی پوشش ها مهار میشوند. لوازم مصرفی مانند لنت های ترمز و یا غیره در صورت احتیاج جایگزین میشوند.
سرویس و نگهداری
بعد از هماهنگی شما با شرکت، سرویسکاران ما در اسرع وقت از محل بازدید می کنند و پس از عقد قرار داد سرویس آسانسور منزل مسکونی یا سرویس آسانسور ساختمان های اداری و سرویس آسانسور بازرگانی و یا سرویس آسانسور مراکز بهداشتی و درمانی واقع در محلات شمالی تهران به صورت ماهانه به آسانسور این ساختمان ها سرکشی کرده و بازدید مقطعی انجام میدهند.
در این بازدید ها سطوح روغن و روانکار ها مهار شده و نشتی آنها چک می شود و بخشها قطعات مورد نیاز روغن کاری و گریسکاری میشوند. درها رگلاژ شده و لول طبقات کنترل و تنظیم می شود. قطعات مکانیکی متحرک آچارکشی میشوند و از لحاظ لقی صدا و یا لرزش اضافه کنترل میگردند.
فن ها مهار و تمیز میشوند. تابلو فرمان کنترل و رسیدگی میشود. کلیه سنسور ها و قطعات ایمنی کنترل میشوند. ترمز ها تنظیم می شوند و پاراشوت و گاورنر کنترل میگردد. سیم کشی ها و تراول کابل ها به لحاظ اتصالی یا خوردگی پوشش ها مهار میشوند. لوازم مصرفی مانند لنت های ترمز و یا غیره در صورت احتیاج جایگزین میشوند.
بازسازی و نوسازی کابین
برخی از نشانه هایی که نشان می دهد کابین آسانسور شما ممکن است نیاز به بازسازی داشته باشد عبارتند از:
- خط و خش، خراش بدنه کابین آسانسور و فرورفتگی دکمه های پنل داخلی کابین و شماره های فرسوده
- تزئینات و وسایل عتیقه
- کف فرسوده کابین
- دستگیره فرسوده داخل کابین آسانسور
مراحل بازسازی کابین:
مرحله 1: بازدید از سایت
ما نگاهی به آسانسورهای شما می اندازیم، از چشم انداز و اهداف شما ایده می گیریم و در مورد جدول زمانی بالقوه بحث خواهیم کرد. اگر بازسازی کابین آسانسور شما بخشی از یک پروژه بزرگتر است، مانند طراحی مجدد لابی، ما در مورد محدوده کار با پیمانکار یا معمار شما صحبت خواهیم کرد.
مرحله 2: گزارش اولیه
یک نگزارش سفارشی دریافت خواهید کرد که شامل گزینهها (و گزینههای جایگزین) برای رنگهای پانل، سقف، نوع کف پوش کابین، مواد و سایر ویژگیهای پروژه شما است.
مرحله 3: اندازه گیری
پس از امضای قرارداد، برای اندازه گیری های نهایی در آنجا توقف خواهیم کرد. ما همچنین یک بسته ارسالی را که شامل نقشهها، پرداختها، نمونههای لمینت و جزئیات دیگر است، گردآوری میکنیم. شما می توانید تغییراتی ایجاد کنید و همیشه تایید نهایی را خواهید داشت.در این مرحله برای اندازه برداری دقیق تزیینات قبلی باز میشود .
مرحله 4: همکاری فروشنده
ما با فروشندگان مورد نظر خود برای ایجاد ویژگی های جدید کابین آسانسور شما کار خواهیم کرد. این فرآیند بسته به سفارشی بودن پروژه شما می تواند بین 6 تا 14 روز طول بکشد.
مرحله 5: نصب
وقتی همه چیز را از فروشنده دریافت می کنیم، زمان نصب فرا رسیده است! بسته به سطح سفارشیسازی، این فرآیند میتواند از یک روز تا یک هفته طول بکشد.
مرحله 6: بررسی نهایی
آخرین مرحله، یک قدم نهایی است. تا زمانی که صورتجلسه تحویل نهایی را امضا نکنید، پروژه شما را کامل نمیدانیم.
استانداردسازی آسانسور
مراحل و مدارک لازم جهت اخذ قرارداد:
- اطمینان از اتمام عملیات نصب و راه اندازی آسانسور و به انجام رسیدن کلیه عملیات ساختمانی و برق رسانی و سایر عملیات مربوطه
- ارسال کپی از صفحه اول پروانه ساختمانی و کپی کارت ملی متقاضی پشت و رو به شرکت
- ثبت نام اینترنتی توسط شرکت، اخذ کد رهگیری و مشخص شدن شرکت بازرسی
- تأئید نهایی بازرس
- انتظار جهت اعلام تاریخ نوبت بازرسی توسط شرکت بازرسی
- عقد قرارداد سرویس و نگهداری یک ساله بین کارفرما و پیمانکار
- پرداخت وجه هرینه بازرسی توسط کارفرما و ارائه اصل فیش واریزی به شرکت
- ارسال نقشه، محاسبات و بقیه مدارک و همچنین فرم مهندس ناظر توسط شرکت به شرکت بازرسی
- بازرسی آسانسور توسط بازرس مربوطه با حضور نماینده شرکت و رفع ایرادات احتمالی تا آخرین بازرسی
- آماده شدن گواهی تأئیدیه استاندارد آسانسور توسط شرکت بازرسی و تحویل به کارفرما
- ارسال کپی برابر اصل شده قرارداد سرویس و نگهداری یک ساله و انجام بیمه نامه آسانسور به شرکت بازرسی برای تکمیل پرونده
نوسازی آسانسور
بسیاری از آسانسورهایی که ۵۰ سال پیش نصب شده اند هنوز هم در حال سرویس دهی هستند. یک آسانسور که به خوبی محافظت شده می تواند بیش از ۵۰ سال کار کند و تغییر شرایط اجتماعی و اقتصادی معمولا ایجاب می کند که این وسایل تعویض شده یا مدرن شوند. ساختار اصلی یک آسانسور، مثل ریل ها، تجهیزات چاه، یوک و کابین و وزنه تعادل، سیستم ایمنی را می توان بازسازی کرد و دوباره بکار برد. سیستم های الکتریکی، کابل ها، درب ها، تابلو فرمان و شاید خود موتور گیربکس، از جمله اولین و اصلی ترین گزینه ها برای تعویض هستند. ساکنان یک ساختمان در صورتی که یک کابین با تزیینات جدید و درب تمام اتوماتیک پیشرفته نصب شود، موافق مدرن کردن آسانسور خواهند بود. مدرن کردن آسانسور قدیمی یک ساختمان، پروژه پر زحمت تری از ساختن یک آسانسور جدید برای آن ساختمان است. یک هدف مهم تعمیرات و نوسازی، کم کردن خرابی و سرویس دهی کافی به مسافران ساختمان است. وقتی ساختمان یک آسانسور دارد و تنها گزینه طی کردن پله هاست، آنوقت تعمیرات آسانسور سخت می شود، و باید در اولین فرصت و در کوتاه ترین زمان انجام شود تا آسانسور مجددا به سرویس دهی برگردد.